1 2 3 4 >  Utolsó ›
Balatoni nyár és Kiteline 2016. 07. 07.
Balatoni nyár és Kiteline

Bekerültünk a balatoni nyárba egy pár perc erejéig :)

tovább
Megnyílt a Fedélzet, azaz az új Surfbeach 2016. 06. 04.
Megnyílt a Fedélzet, azaz az új Surfbeach

Idén nyáron a Kiteline Team tovább fejlődik és az Analog Zone-nal karöltve új vizekre evezünk. Siófok szívében, az Aranyparton a megújuló Plázs mögött az egész nyári szezonban várunk benneteket a Fedélzeten!

tovább
 Tarifa - The Kite City Reloaded 2016. 05. 14.
Tarifa - The Kite City Reloaded

Hova menjünk tavasszal, ha nem Európa kite fővárosába, Tarifára. Ez a hely az, amibe az ember az első pillanatra beleszeret. A parton lakunk, rögtön a kitebeach mellett, az egyik leghangulatosabb szálláshelyen. Bármikor kisétálhatsz és csúszhatsz egyet, ha elfáradtál és pihennél egy koktéllal a parton, akkor csak hazasétálunk és csak bambulunk nézve, ahogy a többiek szelik a hullámokat.

tovább
Guadeloupe - Karib tenger 2016. 01. 11.
Guadeloupe - Karib tenger

Guadeloupe, a Karib-térség egyik gyöngyszeme 8 lakott szigetből álló csodás kis sziget együttes, földrajzilag a Kis-Antillák része. A 8 szigetből két fő sziget kiemelkedik méretével, a kisebb keleti szárny, Grande-Terre gyönyörű fehér homokos strandokat, kellemes üdülőhelyeket és a sziget legnagyobb városát (Pointe-à-Pitre), míg a nyugati szárny, Basse-Terre drámai esőerdőket, azúrkék lagúnákat, látványos vízeséseket és a fővárost rejti magában.

tovább
Mostantól új weboldalon érhető el a PKRA világkupa 2015. 03. 27.
Mostantól új weboldalon érhető el a PKRA világkupa

A PKRA világkupa megszűnt miután Richard Branson a milliárdos kitesurf-ös megvette és újat indított helyette. Az új sorozat neve VKWC, azaz Virgin Kitesurf World Championships

tovább
 1 2 3 4 >  Utolsó ›Támogatók

Forgalmazott márkák

Partnerek

 

Az Ön kosara jelenleg üres.