< 1 2 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›
Suppolás, pihenés és kirándulás Abádszalókon, a Tisza-tónál 2013. 08. 09.
Suppolás, pihenés és kirándulás Abádszalókon, a Tisza-tónál

Idén első alkalommal Abádszalókon a Butik Design Rooms által hét egyedi stílusban tervezett szobával és rengeteg sportolási lehetőséggel várunk titeket 2013. augusztus 9-11. között, hogy kipihend a hétköznapi munka fáradalmait Sup-olással, kerékpározással, wakeszörfözéssel, esténként gulyás illetve grill partikkal, illetve egy 180 nm-es, tavon lebegő magánstéggel, privát úszómedencével. A helyszín: Butik Design Rooms - Abádszalók, Tisza-tó

tovább
Egyiptom – Soma Bay – The Palm Royal Soma Bay***** 2013. 03. 29.
Egyiptom – Soma Bay – The Palm Royal Soma Bay*****

Az elmúlt évben látogattunk el először Soma Bay-re, és elsőre is fantasztikusan érezte magát a csapat a szuper sima vízzel és 100%-os szélstatisztikával! Az idei évben is a tavaszi szünetet választjuk az egyiptomi túra időpontjául, így a családosok is részt vehetnek a túrán. A hotel maga pályaszállás, így csak ki kell gyalogolni a beachre és kiteozni, amikor csak kedvünk tartja! A hotelről itt láthattok egy kis bemutató filmet, amin a helyszínt megismerhetitek. A hotel rengeteg egyéb rekreációs lehetőséget is kínál, így senki sem fog unatkozni ígérhetem, a családosok számára még gyerekfoglalkozások is vannak!

tovább
Dominikai Köztársaság - Cabarete 2013. 02. 26.
Dominikai Köztársaság - Cabarete

Cabarate, avagy a Dominikai - köztársaság újra! Pályaszállás, Karib tenger, állandó szél, korallhomok és forró éjszakák, mi kell még egy jó kiteos túrához?! Gyere el velünk újra a világ egyik legjobb kiteos helyére, amely a Top 10 között van! Külső korallzátony hullámokkal és viszonylag sima víz az öbölben!

tovább
Snowattack Franciaország 2013. 01. 26.
Snowattack Franciaország

Idén is lesz Snowattack és mi idén is megyünk velük. Snowkite és party a négyzeten. Részletes út és helyszín leírásért olvass tovább

tovább
ÚJRA Szilveszter a MountainBeach-en! 2012. 12. 27.
ÚJRA Szilveszter a MountainBeach-en!

Kedves barátok, az idei évben ismét a MountainBeach vendégszeretetében töltjük az év utolsó napjait, hiszen mindenki nagyon jól érezte magát az elmúlt évben is. A képeket itt láthatjátok a Kiteline facebook oldalán egy like után!

tovább
 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›Támogatók

Forgalmazott márkák

Partnerek

 

Az Ön kosara jelenleg üres.