Mit lehet csinálni a vízben, ha nem fúj a szél? Lehet gumimatracon napozni, esetleg kajakot bérelni vagy……

SUP-polni!

RRD Y24 kollekció bemutatása az RRD International Vimeo csatornáján.

 

SUP – Stand Up Paddle magyarul leginkább állószörf, a vizek kerékpárja és minden vízi sport szülőanyja! Mint a szörfözés más ágai, a “stand up paddle”, is Hawaii-ról indult világhódító útjára néhány évvel ezelőtt.

Igazából a szörfözés ezen ága az, ami az embereket a legkönnyebben megismerteti a szörfözés életérzésével. Nem kell hosszú órákon át tanulni, vagy várni a szelet, egyszerűen csak rá kell állni.

Ezért is hívják a vizek kerékpárjának, hiszen bárki 5 perc alatt beletanulhat, és ráléphet egy olyan útra, ahol a szörfözés szépségeit felfedezheti.

The Beginning – Somewhere Tomorrow bemutatása az RRD International Vimeo csatornáján.

Európában, és különösen a tengert nélkülöző országokban, ahol a hullámokat nem lehet meglovagolni, hiszen nincsenek, az állószörfdeszkákkal való túrázás, ami egyre népszerűbb, és egyre több embert ragad magával.

Olyan ez, mint egy séta a naplementében vagy egy erdei túrázás, az ember csendben a vízen járva fedezheti fel a világot, gyönyörködhet a naplementében és figyelheti meg a vadvilágot, anélkül, hogy azt magát megzavarná.

A SUP az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt. Nem csak apa és a gyerekek élvezik a SUPolást, de anya is örömét leli benne, mivel SUPolni nem veszélyes vagy extrém dolog.

Természetesen nem utolsó sorban remek testedzési lehetőség és kikapcsolódás is, aki egyszer kipróbálja, utána másképp látja a világot.

Az élmény még tovább fokozható!

AirSUP a legújabb és legpraktikusabb SUP deszka. Az RRD által gyártott nagyon praktikusan felfújható, igen FELFÚJHATÓ deszka egy hátizsákban elfér, akár biciklin vagy motoron is szállítható. A vízpartra érve pár perc alatt felfújható és már indulhat is a móka.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a remek sporteszközt figyeld a Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan invitálunk SUPolásra. Ha kérdésed van esetleg vásárolni szeretnél egy SUP-ot magadnak írj a info@kiteline.hu és örömmel segít majd neked.

Ezenkívül a facebookon létrehoztunk egy csoportot, ahol a magyarországi suposok zöme fent van és napra kész infórmációt kaphatsz a túrákról, eseményekről illetve a legújabb felszerelésekről.

A csoport neve Sup Alertgyere és csatlakozz!!

Nézd meg a SUP termékeket a webshopból:

Pénznem
EUR euró