Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/clients/client6/web5/web/wp-includes/functions.php on line 6078
Kapcsolat - Kiteline Webshop - Sup, Kite, Wing felszerelések és kiegészítőkTermékekkel, külföldi és belföldi túrákkal, oktatással, kapcsolatosan keresd

Zarándot: 

+36 70 4532414

Ha nem éred el akkor valószínűleg siklóernyőzik, pecázik vagy elektromos gördeszkázik, ha fúj a szél akkor kiteozik vagy windsurfozik.
Felmerülő kérdéseddel kapcsolatosan állunk szíves rendelkezésedre.

Ha bizonytalan vagy, ha kérdésed van, kitesurffel, SUP-al vagy Windsurffel vagy akár a webshoppal kapcsolatosan kérlek írj nekünk üzenetet az itt található ürlap segítségével.

Minden kérdésre igyekszünk rövid időn belül válaszolni!!!

  Kapcsolat Kiteline Webshop

  Elérhetőségünk Kitesurf, Sup, Windsurf felszerelésekkel, kiegészítőkkel kapcsolatban. Amennyiben felszerelés vásárlása előtt állsz, de nem tudod eldönteni, nem vagy még járatos a témában, Keress minket nyugodtan e-mail-en az info@kiteline.hu címen, vagy hívj minket telefonon.

  Üzenetedra igyekszünk pár órán belül válaszolni, de előfordulhat, hogy néha csak 24 órán belül tudunk válaszolni

  E-mail: info@kiteline.hu

  Hírek, érdekességek, leírások, tanácsadás, események, napra kész információk a Sup és Kitesurf világából Magyarországon.

  Webshopunk csak online működik, személyes átvétel előre egyeztetett időpontokban lehetséges. Amennyibe szeretnéd a terméket élőben is megtekinteni vásárlás előtt, így kérünk írj nekünk vagy hívj és számodra kedvező időpontban raktárunkban megtekinthesz minden raktáron lévő új és használt termékünket. Minden új termékre 2 éves gyári garancia jár és minden termék után, amennyiben a 2 éves időszak lejár, szervízelést biztosítunk számodra.

  Linkek:

  RRD – Roberto Ricci Designs

  Webshop

  Belépés

  Elfelejtett jelszó?

  Fiók létrehozása?

  Pénznem
  HUF Magyar forint
  EUR euró