Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/clients/client6/web5/web/wp-includes/functions.php on line 6078
SUP Archives - Kiteline Webshop

SUP

RRD Y26 BRAND VIDEO bemutatása az RRD International Vimeo csatornáján. Felfújható SUP deszka felszerelés vásárlás, bérlés és túrák is elérhetőek tavasztól őszig Sup Alert Facebook csoportunkban.

Na de mi is az a SUP? (felfújható sup deszka általában Magyarországon). Magyarul leginkább állószörf, a vizek kerékpárja és minden vízi sport szülőanyja! Mint a szörfözés más ágai, a “stand up paddle”, is Hawaii-ról indult világhódító útjára néhány évvel ezelőtt.

Igazából a szörfözés ezen ága az, ami az embereket a legkönnyebben megismerteti a szörfözés életérzésével. Nem kell hosszú órákon át tanulni, vagy várni a szelet, egyszerűen csak rá kell állni. Ezért is hívják a vizek kerékpárjának, hiszen bárki 5 perc alatt beletanulhat, és ráléphet egy olyan útra, ahol a szörfözés szépségeit felfedezheti.

Magyarország legnagyobb évek óta megrendezésre kerülő sup rendezvénye a Budapest Sup fesztivál, ahol több száz sup kedvelő evez le együtt a Dunán végig Budapest szívében zömében felfújható egy vagy több személyes sup deszkán.

Olyan ez, mint egy séta a naplementében vagy egy erdei túrázás, az ember csendben a vízen járva fedezheti fel a világot, gyönyörködhet a naplementében és figyelheti meg a vadvilágot, anélkül, hogy azt magát megzavarná.

A SUP az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt. Nem csak apa és a gyerekek élvezik a SUP -olást, de anya is örömét leli benne, mivel SUP -olni nem veszélyes vagy extrém dolog.

AirSUP a legújabb és legpraktikusabb felfújható SUP deszka. Az RRD által gyártott nagyon praktikusan felfújható, igen FELFÚJHATÓ sup deszka egy hátizsákban elfér, akár biciklin vagy motoron is szállítható. A vízpartra érve pár perc alatt felfújható és már indulhat is a móka.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Pénznem
HUF Magyar forint
EUR euró