Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/clients/client6/web5/web/wp-includes/functions.php on line 6078
Windszörf felszerelés vásárlás és tanácsadás - Rrd Prémium | Kiteline Webshop

Windszörf (windsurf) avagy széllovaglás. Hazánkban jelenleg a szörfözés legelterjedtebb ága a windszörf, hiszen a legtöbben ezt a szeles sportot űzik kis tavainkon és a Balatonon is. A világban 1948-ban indult útjára, de Magyarországon valamikor a 70-es években kezdett megjelenni, az első saját gyártású custom windszörf (windsurf) deszkákkal.

Windszörf shopunkban elérhetőek a legújabb windszörf felszerelések.

VOGUE HD MK10 – VOGUE PRO MK10 from RRD International on Vimeo.

Azok számára akik a kiteszörföt (kitesurf) a zsinórok miatt bonyolultnak találják, a széllovaglás (windszörfözés) lehet az igazi választás. A mai modern kezdő felszerelésekkel, már pár óra alatt elsajátíthatjuk az alapokat és élvezhetjük, ahogy hasítjuk a habokat.

Az új és széles deszkák óriási stabilitást adnak, így azok is hamar sikerélményhez jutnak, akik csak most ismerkednek a vízzel!

Természetesen minden korosztályhoz és tudásszinthez megvan a megfelelő felszerelés, így mindenki megtalálhatja magát ebben a sportban, ahol az elemekkel kell megküzdeni minden alkalommal.

A széllovaglásnak (windsurf) több fajtáját ismerjük, hiszen lehet pályaversenyeken részt venni, freestyleozni, ahol a legkülönlegesebb trükkök  számítanak, és természetesen az óriási hullámok fele is kacsingathatunk, ha a tudásszintünk megfelelő, de a legelterjedtebb a freeride, ami igazából egy szabad saját vérmérsékletünknek megfelelő rekreációs szörfözés, extrém trükkök nélkül.

Bármelyik irányzat is legyen a választás, csapatunk szívesen áll rendelkezésetekre és ad tanácsot, mivel is érdemes kezdeni a szörfözést. Kérdéseitekkel bátran forduljatok hozzánk.

Az RRD honlapján is nyugodtan csemegézhettek és bármi megtetszik, jelezzétek felénk és adunk rá ajánlatot!!

RRD Windsurf

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Pénznem
HUF Magyar forint
EUR euró