WINDSURF

Windszörfözés (windsurf) avagy széllovaglás. Hazánkban jelenleg a szörfözés legelterjedtebb ága, hiszen a legtöbben ezt a szeles sportot űzik kis tavainkon és a Balatonon is. A világban 1948-ban indult útjára, de Magyarországon valamikor a 70-es években kezdett megjelenni, az első saját gyártású custom windszörf (windsurf) deszkákkal.

RRD International on Vimeo.

Azok számára akik a kiteszörföt (kitesurf) a zsinórok miatt bonyolultnak találják, a széllovaglás (windszörfözés) lehet az igazi választás. A mai modern kezdő felszerelésekkel, már pár óra alatt elsajátíthatjuk az alapokat és élvezhetjük, ahogy hasítjuk a habokat.

Az új és széles deszkák óriási stabilitást adnak, így azok is hamar sikerélményhez jutnak, akik csak most ismerkednek a vízzel! Természetesen minden korosztályhoz és tudásszinthez megvan a megfelelő felszerelés, így mindenki megtalálhatja magát ebben a sportban, ahol az elemekkel kell megküzdeni minden alkalommal.

A széllovaglásnak (windsurf) több fajtáját ismerjük, hiszen lehet pályaversenyeken részt venni, freestyleozni, ahol a legkülönlegesebb trükkök  számítanak, és természetesen az óriási hullámok fele is kacsingathatunk, ha a tudásszintünk megfelelő, de a legelterjedtebb a freeride, ami igazából egy szabad saját vérmérsékletünknek megfelelő rekreációs szörfözés, extrém trükkök nélkül.

Bármelyik irányzat is legyen a választás, csapatunk szívesen áll rendelkezésetekre és ad tanácsot, mivel is érdemes kezdeni a szörfözést. Kérdéseitekkel bátran forduljatok hozzánk.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Pénznem
HUF Magyar forint
EUR euró