Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/clients/client6/web5/web/wp-includes/functions.php on line 6078
KITESURF Archives - Kiteline Webshop

KITESURF

Kite felszerelés széles választéka. Webshopunkban megtalálható Magyarország egyik legnagyobb kite ernyő, kite deszka, kite bár és egyéb kiegészítők választéka.

RRD Y26 BRAND VIDEÓ az RRD International Vimeo csatornáján. WEBSHOPUNKBAN MINDENT MEGTALÁLSZ AMI A KITESZÖRFÖZÉSHEZ KELL!

Kitesurf a wakebord, surf, siklóernyőzés kombinációjából kialakult kicsit több mint egy évtizedes magyarországi múltra visszatekintő sportág. Komoly konkurenciájává nőtte ki magát a windsurfnek, és hazánkban is nagy népszerűségnek örvend.

Magyarországon körülbelül 2001 óta indult hódító utjára, és azóta ezrek űzik évről évre új embereket vonzva. A felszererelés nagyon kis helyen elfér, így az utazás is leegyszerűsödik, ha kedvenc hobbinknak akarunk élni.

Gyakorlatilag, nem kell hozzá más, mint egy kb 130 cm-es deszka, egy trapéz, egy kiteernyő és a hozzá való boom. Ezek elférnek egy kis hátizsákban. A kitesurf manapság már biztonságosan tanulható, mert az évek folyamán az ernyők  és a felszerelések nagyot és gyorsan fejlődtek. A félősebb, kevésbé bátor tanulók is biztonságben érezhetik magukat.

Tanulásához érdemes tanfolyamra jelentkezni, mert autodidakta módon nem ajánlott az elsajátítása. A megfelelő elméleti tudás és gyakorlat nélkül a kezdetek rejtenek némi veszélyt, de ezek megtanulása után, akárcsak az autóvezetés, a sport űzése biztonságossá válik. A sport sokoldalúságát mutatja, hogy minden évszakban űzhető, akár nyáron a vizen, tavasszal télen füvőn. Télen a havas dombokon, hegyeken, szántó földeken síléccel illetve snowboarddal, akár még korcsolyával bármelyik befagyot tavon, legyen akár hófödte vagy tükörsima a jég.

A kitesurf-nek stílusában is különböző vállfajai léteznek, lehet hullámokon kite deszkával szörfözni hullámlovagló deszkával, mint az igazi surfosok, lehet freerideolni vagy akár mint a wakeboardosok twintipp kite deszkákkal nyaktörő mutatványokat gyakorolni, de ez inkább a fiataloknak ajánlott, akik még hajszolják az adrenalint. Ezen kívül még létezik pályaversenyzés, wakestyle, sebességi verseny is.  A sportág erősségét mutatja, hogy a jelenlegi sebbességi rekord vizen szélhajotta eszközzel a kitesurf nevéhez fűzödik több mint 56 csomós sebességgi rekorddal.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Pénznem
HUF Magyar forint
EUR euró