Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/clients/client6/web5/web/wp-includes/functions.php on line 6078
SUP (felfújható sup deszka) - Rrd Prémium Sup Felszerelés | Kiteline Webshop

SUP (felfújható sup deszka)

Felfújható sup deszka, mint a jövő sport eszköze!

Mit lehet csinálni a vízben, ha nem fúj a szél? Lehet gumimatracon napozni, esetleg kajakot bérelni vagy SUP -polni!

RRD Y26 BRAND VIDEO bemutatása az RRD International Vimeo csatornáján.

Felfújható sup deszka felszerelés vásárlás, bérlés, bérbeadás (https://supberbeadas.hu/) és túrák is elérhetőek tavasztól őszig Sup Alert Facebook csoportunkban.

WEBSHOPUNKBAN MINDENT MEGTALÁLSZ, AMI A SUP -OLÁSHOZ KELL!

Na de mi is az a SUP? (felfújható sup deszka általában Magyarországon)

SUP – Stand Up Paddle magyarul leginkább állószörf, a vizek kerékpárja és minden vízi sport szülőanyja! Mint a szörfözés más ágai, a “stand up paddle”, is Hawaii-ról indult világhódító útjára néhány évvel ezelőtt.

Igazából a szörfözés ezen ága az, ami az embereket a legkönnyebben megismerteti a szörfözés életérzésével. Nem kell hosszú órákon át tanulni, vagy várni a szelet, egyszerűen csak rá kell állni.

Ezért is hívják a vizek kerékpárjának, hiszen bárki 5 perc alatt beletanulhat, és ráléphet egy olyan útra, ahol a szörfözés szépségeit felfedezheti.

k

The Beginning – Somewhere Tomorrow bemutatása az RRD International Vimeo csatornáján.

Magyarország legnagyobb évek óta megrendezésre kerülő sup rendezvénye a Budapest Sup fesztivál, ahol több száz sup kedvelő evez le együtt a Dunán végig Budapest szívében zömében felfújható egy vagy több személyes deszkán.

Amennyiben kedvet kaptál, webshopunkban nagy választékát megtalálhatod felfújható sup deszka kínálatunknak.

Európában, és különösen a tengert nélkülöző országokban, ahol a hullámokat nem lehet meglovagolni, hiszen nincsenek, az állószörfdeszkákkal való túrázás, ami egyre népszerűbb, és egyre több embert ragad magával.

Olyan ez, mint egy séta a naplementében vagy egy erdei túrázás, az ember csendben a vízen járva fedezheti fel a világot, gyönyörködhet a naplementében és figyelheti meg a vadvilágot, anélkül, hogy azt magát megzavarná.

A SUP az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt. Nem csak apa és a gyerekek élvezik a SUP -olást, de anya is örömét leli benne, mivel SUP -olni nem veszélyes vagy extrém dolog, a mai sup deszka legtöbször már két részből áll, így ha az egyik leereszt, a másik rész még biztonsággal fenntart.

Természetesen nem utolsó sorban remek testedzési lehetőség és kikapcsolódás is, aki egyszer kipróbálja, utána másképp látja a világot.

felfújható sup deszka

Felfújható sup deszka belülről

felfújható sup deszka

Felfújható sup deszka belülről az erősebb változatban

karbon sup evező

80%-os karbon sup evező

Az élmény még tovább fokozható!

AirSUP a legújabb és legpraktikusabb felfújható SUP deszka. Az RRD által gyártott nagyon praktikusan felfújható, igen FELFÚJHATÓ sup deszka egy hátizsákban elfér, akár biciklin vagy motoron is szállítható. A vízpartra érve pár perc alatt felfújható és már indulhat is a móka.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a remek sporteszközt figyeld a Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan invitálunk SUPolásra. Ha kérdésed van esetleg vásárolni szeretnél egy sup deszkát magadnak írj nekünk és örömmel segít majd neked.

Ezenkívül a facebookon létrehoztunk egy csoportot, ahol a magyarországi suposok zöme fent van és napra kész infórmációt kaphatsz a túrákról, eseményekről illetve a legújabb felszerelésekről.

A csoport neve Sup Alertgyere és csatlakozz!!

Nézd meg a SUP termékeket a webshopból, mert nálunk van SUP felszerelés vásárlás, bérlés (https://supberbeadas.hu/)és túrák is egész évben, tavasztól őszig:

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?

Pénznem
EUR euró